Juffendag in de moestuin

Op vrijdag 23 juni 2017 was het zover het was Juffendag. Alle kinderen van de kleuterklassen waren verkleed en zelfs de Juffen zagen er feestelijk uit.

Nadat zij waren toegezongen werden ze verrast met een enorm cadeau namens alle kinderen. Een prachtige theedoos in groep A en een pakket vol lekkernijen in groep B. En ook nog voor elke juf een bon om zelf te kunnen besteden. Alle kinderen heel erg bedankt! 


Met z'n allen hebben we een picknick voorbereid: dropveterketting met chipsringen, fruitspiesjes, hartige prikkers, cakejes versierd en tekeningen gemaakt. In de moestuin stond al het lekkers klaar op de mooie picknick tafel en konden de kinderen steeds iets lekkers en te drinken pakken.

Gezellig zaten ze met elkaar in het zonnetje op een picknickkleedje en gingen even bij de kippen kijken.
Vervolgens konden de kinderen in het speellokaal naar het tropisch eiland om te klimmen en te klauteren of lekker buiten spelen o.a. op de boomstammetjes die zojuist door de buren waren geplaatst.
Met een lekker ijsje hebben we de ochtend afgesloten.